Laminointi

Laminointitekniikka mahdollistaa esimerkiksi kuvien, kankaan, paperin, tai ledvalojen laminoinnin kahden lasipinnan väliin.

Evasafe-kalvo on EVA (Ethylene Vinyl Acetate) -pohjainen välikerrosmateriaali laminoidun turvalasin valmistukseen. Sillä on erinomaiset tarttuvuus- ja pysyvyysominaisuudet. Laminoidusta lasikappaleesta tulee kosteustiivis, joten se voidaan asentaa kehyksettömänä myös kosteisiin- ja ulkotiloihin. Kokonaisuus voidaan sijoittaa myös korkean lämpötilan kohteisiin.

Kaune Visual

Hartsilaminointi eli nestelaminointi valmistetaan täyttämällä kahden lasilevyn välinen tila kaksikomponenttisella epoksihartsilla. Laminoinnin paksuus valitaan käyttötarkoituksen mukaan 1 – 3 mm väliltä. Haluttaessa valitaan myös värisävy. Lasien väliin voidaan lisäksi laminoida sellaisia objekteja, jotka kestävät epoksihartsin. Käyttämämme hartsi ja väriaineet ovat UV-säteilyä hyvin kestäviä, joten ne soveltuvat myös ulkokäyttöön.

Yleisimpiä käyttökohteita hartsilaminoinnille ovat

  • ääneneristyslasien valmistus
  • antiikki- ja koristelasien laminointi turvalaseiksi
  • murronsuojalaseina ulkoseinissä ja -ovissa
  • sisustuselementtinä lasiseinissä ja -ovissa sekä kaidelaseissa laajan väriskaalan (läpikuultavat ja peittävät värit, kuvioinnit) ansioista.
Burj al Arab Terrace corridor to deck -1 low res_MG_0362Purjevene Viewcool (2)Lasiseinä KIDS kyltti viewcool (2)_MG_9520_MG_9217